НОВОСТИ

НОВОСТИ

СО 3,20% КАМАТА, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СТОПАНСКА БАНКА-СУПЕР ШАНСА ЗА НОВ ДОМ!

СО 3,20% КАМАТА, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СТОПАНСКА БАНКА-СУПЕР ШАНСА ЗА НОВ ДОМ!

Градежната компанија Адора Инженеринг и Стопанска банка ги обезбедија најповолните услови за купување нов дом, со фиксна каматна стапка од само 3,20% во првите 3 години, за клиенти кои платата ја примаат преку банката.

Целта на Адора Инженеринг со овој субвенциониран кредит од страна на компанијата, е да им овозможи на граѓаните да станат сопственици на нов стан, изграден по европските стандарди за квалитетно и економично домување. Успешната приказна на Адора Инженеринг трае повеќе од 10 години. Команијата е сининим за сигурност и квалитет во високата градба, каде важи за лидер на овие простори. Адора Инженеринг е специјализирана за проектирање и изградба на елитни станбено-комерцијални објекти, применувајќи ги најновите светски трендови за енергетска ефикасност, што на станарите им овозможува заштеда на енергија и пари.

Mакедонските граѓани при изборот на финансиски партнер за купување на сопствен дом најчесто ја избираат Стопанска банка, која континуирано ги подобрува условите за станбен кредит, поради што што банката има најголемо учество во пазарот на станбени кредити во Македонија.

Адора Инженеринг и Стопанска банка, нудат единствен ваков кредитен производ на пазарот со флексибилни услови, гарантирани и намалени каматни стапки во првите 3 години.

Со оваа специјална понуда, двете компании продолжуваат да бидат водечки компании во градежништвото и банкарскиот сектор во Република Македонија.

 

Адора

Поврзани вести

МЛАДИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ НА КБК АДОРА СО 5 – ЗЛАТНИ СРЕБРЕНИ И БРОНЗЕНИ МЕДАЉИ НА SERBIA OPEN WAKO EUROPEAN CUP

Младите талентирани кик боксери од КБК Адора, минатиот викенд остварија одлични резултати на Serbia Open, WAKO European Cup ranking tournament. Од турнирот во Белград, тие

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

СЛОБОДАН ИВЧЕСКИ НАШИОТ СЕНИОР МОТО КРОС ШАМПИОН СО ПОДДРШКА НА АДОРА ТРИУМФИРАШЕ НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА 2023

Слободан Ивчески Цобо, државниот мото крос MX Сениор шампион, освои две први места натпреварувајќи се на првиот отворен Македонски шампионат со кој мото крос сезоната

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ЧЕСТИТКИ ОД АДОРА ЗА ВРВНОТО ПРИЗНАНИЕ НА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА „НАЈДОБРА БАНКА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2023“

Компанијата Адора инженеринг, како еден од значајните поединечни акционери и квалификуван акционер во Комерцијална банка АД Скопје, на сите вработени, на целиот менаџерски тим и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АНТОНИО ДАМЈАНОВСКИ НАШИОТ НАЈУСПЕШЕН МЛАД МОТО КРОС ТАЛЕНТ СО НАТАМОШНА ПОДДРШКА НА АДОРА ЈА СТАРТУВА НОВАТА СЕЗОНА

Со трка на отворениот македонски шампионат во недела во Гевгелија, нашата Адора Атлета Антонио Дамјановски, најталентираниот, најмлад и најуспешен мото крос возач во Македонија, ја

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ